huidverbetering
Your skin is your best accessory, take good care of it !
de professional
Pascaline-professional
Pascaline Hillewaere
Zaakvoerster-Master of Beauty
…Elke behandeling zal worden aangepast aan de behoeftes van uw huid, rekening houdende met uw voorkeur van de soort verzorging.
huidverbetering

Of je nu twintig, veertig of zeventig bent, je huid vernieuwt zich voortdurend. In de onderste laag worden namelijk steeds nieuwe huidcellen aangemaakt. Zijn deze cellen gezond en sterk? Dan heb jij vast een prachtige huid. Heb je last van huidproblemen? Dan moet de onderliggende oorzaak aangepakt worden. Het voordeel van deze celvernieuwing is dat je op elk moment van je leven kan beginnen werken aan een stralende huid.

Door regelmatig van een gezichtsverzorging te genieten, boek jij binnen de kortste keren resultaat. Na een grondige reiniging ,onze huiddiagnose en rekening houdende met uw verlangens , stellen we een verzorging of kuur voor die voor jouw huid het meest geschikt is. Tijdens jou behandeling zijn geen andere klanten in de winkel en de telefoon wordt niet beantwoord. Zo kan jij volledig tot rust komen en ontspannen.

Wij bieden een thuisverzorgingsplan op maat aan om uw huid nadien nog de nodige nazorg te geven. Want een goede nazorg is een must bij deze behandelingen.

Bij huidveroudering en door invloeden van buitenaf verliest de huid de mogelijkheid om oude huidcellen te vervangen naar nieuwe gezonde huidcellen

Gevolg?

Ontstaan rimpels, hyperpigmentatie, vale en slechte huidconditie

Oplossing?

Peelen: op veilige en verantwoorde manier , afgestemd op elk huidtype

Doel?

Dode huidcellen verwijderen zodat nieuwe gezonde huidcellen tevoorschijn komen.

Resultaat?

Huid ziet er strakker, egaler en frisser uit !

Onze huidverbeterende behandelingen zijn allemaal gebaseerd op peelen. Na een gesprek en huiddiagnose gaan wij u zelf een behandeling ( of kuur) adviseren die best bij uw noden en uw huidbeeld past.

Skinpeeler verzorging – 45’ 

Microdermabrasie is een peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen en de celdeling te versnellen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt.

Voor wie?

 • Voor fijne lijntjes
 • Pigmentvlekken
 • Doffe huid
 • Acné-littekentjes
FRUITZUURBEHANDELING MET OF ZONDER MASSAGE – 45’/70′

Dit is een behandeling op basis van hoge concentraties retinoiden, groeifactoren en vit C. In combinatie met AHA = cellulair stimulerend peelingsysteem met Retinoid HPR, de nieuwe esther van vit A

Voor wie?

 • Alle huidtypes
 • Diepe rimpels
 • Oxidatieve stress
 • Verslapte huid
 • Droge huid

Mag het ganse jaar door, maar niet vlak voordat u op vakantie vertrekt (minimum 14 dagen op voorhand).

Skin booster anti-age Chronos – 90′

Anti-ageing behandeling op basis van 4D technologie ( peeling, hydratatie,anti-age,anti-oxidant). Botox-resultaat maar zonder inspuitingen of plastische chirurgie

Voor wie?

 • Vanaf 35 à 40 jaar
 • Bij zichtbare rimpels
 • Pigmentvlekken

Bij deze behandeling haal je de beste resultaten bij een kuur van 10 behandelingen ( 1 behandeling per week)

Apocalypsis kruidenpeeling – 60′

Apocalypsis is een phytopeeling die bestaat uit natuurlijke werkstoffen ( zoetwatersponzen)

Het stimuleert de celverjonging, collageen-elastineproductie, productie van huideigen hyaluronzuur. Het activeert alle vitale huidfuncties en de bloedcirculatie. Het herstelt de huidconditie , elasticiteit, talgproductie, celmetabolisme. Nieuwe huid in 5 dagen!

Voor wie?

 • Anti-ageing
 • Acné
 • Pigmentvlekken
 • Opfrissing van de huid

Mag NIET in zomer ! Wij doen deze behandeling enkel vanaf september tot april. Kan 2x jaar worden gedaan.

Bij deze  behandeling dient u rekening te houden met een vervelling van de huid na 3 dagen tenzij u de SOFT versie ondergaat ( voor acné).

BOEK NU
boek eenvoudig en snel uw afspraak online ! 

Hello BEAUTY!

WIJ ZIJN GESLOTEN TOT 12 DEC MAAR TOCH BEREIKBAAR!

Wil jij graag uw vertrouwde skincare producten bestellen? Dat kan nu via onze webshop!

Nu gratis ROZE mondmasker bij elk product!

BEZOEK ONZE WEBSHOP

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.