Scroll Top
huidverbetering
Your skin is your best accessory, take good care of it !
de professional
foto mij
Pascaline Hillewaere
Zaakvoerster-Master of Beauty
…Elke behandeling zal worden aangepast aan de behoeftes van uw huid, rekening houdende met uw voorkeur van de soort verzorging.
huidverbetering

Of je nu twintig, veertig of zeventig bent, je huid vernieuwt zich voortdurend. In de onderste laag worden namelijk steeds nieuwe huidcellen aangemaakt. Zijn deze cellen gezond en sterk? Dan heb jij vast een prachtige huid. Heb je last van huidproblemen? Dan moet de onderliggende oorzaak aangepakt worden. Het voordeel van deze celvernieuwing is dat je op elk moment van je leven kan beginnen werken aan een stralende huid.

Door regelmatig van een gezichtsverzorging te genieten, boek jij binnen de kortste keren resultaat. Na een huidanalyse met ons EF skin Vision toestel en rekening houdende met uw verlangens , stellen we een verzorging of kuur voor die voor jouw huid het meest geschikt is. Tijdens jouw behandeling zijn geen andere klanten in de winkel en de telefoon wordt niet beantwoord. Zo kan jij volledig tot rust komen en ontspannen.

Wij bieden een thuisverzorgingsplan op maat aan om uw huid nadien nog de nodige nazorg te geven. Want een goede nazorg is een must bij deze behandelingen.

Bij huidveroudering en door invloeden van buitenaf verliest de huid de mogelijkheid om oude huidcellen te vervangen naar nieuwe gezonde huidcellen

Gevolg?

Ontstaan rimpels, hyperpigmentatie, vale en slechte huidconditie

Oplossing?

Een huidverzorging afgestemd op jouw unieke huid-identiteit

Doel?

Het verbeteren van de kwaliteit van je huid, ongeacht in welke conditie jouw huid ook is, we gaan hem zichtbaar gaan verbeteren.

Resultaat?

Huid ziet er strakker, egaler en frisser uit !

Na een uitgebreide huiddiagnose met ons huidanalysetoestel gaan wij u een behandeling ( of kuur) en een skincare routine voor thuis adviseren die best bij uw noden en uw huidbeeld past.

Advanced Clean Care – 30’ 

Je huid wordt in de diepte gereinigd met behulp van het EF Skin Care apparaat. Met de ultra scrubber verwijderen we dode huidcellen, zwarte puntjes en gifstoffen. We stimuleren de huidcellen en we verbeteren de textuur van de huid.

Voor wie?

 • onzuivere huid
 • zwarte puntjes
 • doffe huid
 • verwijde poriën

30′     €55

( beschikbaar vanaf 16 sept 2023)

Expert – 45′

Deze verzorging is zeer doeltreffend dankzij de precisie van specifieke manuele verzorgingstechnieken, in combinatie met uiterst actieve professionele verzorgingsproducten. In functie van jouw ID Skin wordt er diep gewerkt op de noden van jouw huid

Voor wie?

 • Alle huidtypes
 • Mensen met weinig tijd

45′     €77

(Beschikbaar vanaf 16 sept 2023)

Advanced – 60′

Keuze uit 4 verschillende behandelingen

Advanced GLOW : Een zuurstofgevende verzorging die de meest doffe huid terug een mooie glans geeft. De huid is perfect gereinigd door de dubbele exfoliatie De teint wordt daarbij geëgaliseerd, we laten de huid heropleven dankzij de Oxy Booster. De huid is glad, ze is gezuiverd en ze straalt dankzij het peel-off masker “Glow Mask”

Advanced YOUTH : Verhelderende egaliserende verzorging, voor een egale teint. De huid wordt diepgaand gereinigd en ontgift met de Ultra Scrubber. De teint wordt daarbij geëgaliseerd, we laten de huid opleven en stralen dankzij de Oxy Booster.

Advanced ANTI-AGING : Allround anti-aging verzorging voor een vermoeide huid. Producten worden diep ingesluisd met de Sono Lifter. Deze bestrijdt daarbij rimpels en acnélittekens. De Oxy Booster frist de huid op en vervaagt tekenen van vermoeidheid , ook rond de ogen, voor een heldere blik.

Advanced LIFTING : Liftende anti-aging verzorging voor een strakkere huid. Hierbij worden alle producten diep ingesluisd dankzij de Sono Lifter. Ook rimpels worden hiermee aangepakt. Daarnaast worden huidverslapping  en expressielijnen gladgestreken met de RF Tightener. De vorm van het gezicht wordt weer strakker en jonger.

Voor wie?

 • Vanaf 35 à 40 jaar
 • vermoeide huid
 • eerste tekenen van rimpels
 • huidverslapping

60′     €105

( Beschikbaar vanaf 16 sept 2023)

High Tech – 75′

De exclusieve High Tech verzorging brengt alle vier de Care toptechnologiën samen voor een 100% doeltreffend resultaat. Met de Ultra Scrubber verwijderen we dode huidcellen, zwarte puntjes en gifstoffen, we stimuleren de huidcellen en we verbeteren de textuur van de huid. Producten worden diep ingesluisd met de Sono Lifter. We bestrijden daarbij ook rimpels en acnélittekens. Daarnaast worden ook huidverslapping en expressielijnen gladgestreken met de RF Tightener. Met de Oxy Booster gaan we de huid opfrissen en tekenen van vermoeidheid vervagen, ook rond de ogen, voor een heldere blik. Jouw gezicht ziet er zichtbaar jonger uit en de huid wordt strakker en egaler.

Voor wie?

 • voor wie een combinatie wil tussen Anti-ageing, Anti-vermoeidheid, verjonging

75′     €130

Alle technieken die wij gebruiken zijn pijnloos en worden als uiterst relaxerend ervaren.

(Beschikbaar vanaf 16 sept 2023)

BOEK NU
boek eenvoudig en snel uw afspraak online ! 

Hello BEAUTY!

WIJ ZIJN GESLOTEN TOT 12 DEC MAAR TOCH BEREIKBAAR!

Wil jij graag uw vertrouwde skincare producten bestellen? Dat kan nu via onze webshop!

Nu gratis ROZE mondmasker bij elk product!

BEZOEK ONZE WEBSHOP

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.